Amuse: Champignon gevuld met kaas en gerookte hamVoorgerecht: Ragout van Petit gris, peterseliesausje en korstjesHoofdgerecht: Waterzooi van roodbaarshaasje met knol-en groene selderDessert: Clementine in beaujolaissiroop, yoghurt bavarois en brickfantasie
Amuse: Tartare van scampi en asperges, gebakken scampi met tomaat/paprikasausjeVoorgerecht: Aspergesalade met gerookte vis en wakameHoofdgerecht: Geroosterde zeewolf met asperges en garnalensabayonDessert: Bretoense appeltaart
Amuse: Mousse van zoete aardappel met zure room en scampiVoorgerecht: pladijs met jus van garnaal, lente- ui en lamsoorHoofdgerecht: Lamsnootje met kruiden persillade en groetenrisottoDessert: Aardbeien met sabayon en amandelcrumble
Aperitief als starter: the real Gin tonic!Thailand: rode kerrie van gamba met ananasZweden: Gemarineerde zalm met gravlax-sausChina: LenteloempiaMarokko: Soepje van groene linzen met yoghurtAndorra: kruidenflensje met wilde paddestoelen...
Amuse: Scampisurprise met zwarte pensVoorgerecht: Sint-jakobsnoot met bloemkoolmousseHoofdgerecht: Eendenbrazade met een sausje van pompelmoes en waterkersDessert: Lasagne van peperkoek en mango