POELKAPELLE BRUGGESTRAAT 1 • di-zat: 10-12u & 13.30-18u
IEPER TEMPELSTRAAT 17 • vr-zat: 10-12u & 13.30-18u

November 2014

Amuse: AnsjovisstokjesVoorgerecht: Met scampi’s gevulde zeetongfilet met champagnesabayon.Tussengerecht: Mousse van fazant en wilde eend met rode-wijngelei.Dessert: Gratin van appel met Calvados.

Feest 2014

Amuse: Sint-Jacobsnoten met witloof en prei in een soepje van witte wijn en groene pestoVoorgerecht: Grietfilet met druiven en roséchampagneHoofdgerecht: Winterse waterzooi van hinderagout met RieslingDessert: Gebrande epoisses met een sorbet van groene appel

Valentijn: februari 2015

Amuse: Gebakken oester met gekarameliseerd witloofVoorgerecht: Kreeft cupido en AmorHoofdgerecht: Eendenborstfilet met een sausje van peer vergezeld van groentebusseltjesDessert: ijsgekoeld chocoladetorentje met vers rood fruit

Paasmenu: maart 2015

Voorgerecht: Gestoomde kwarteleitjes met gerookte zalm en lentespinazieTussengerecht: Ovenschotel van hondshaai, oud Brugge en gegrilde hamHoofdgerecht: Paaslam YakitoriDessert: Torentje van vanillesabayon met framboos en roos

Asperges: april 2015

Bruschetta met Asperges en kwarteleitjeLoempia met zacht gerookte zalm en groene aspergesKort gegrillde zeebaars met witte asperges en vierge van tomaatWaterzooi van zeeduivel met asperges