POELKAPELLE BRUGGESTRAAT 1 • di-zat: 10-12u & 13.30-18u
IEPER TEMPELSTRAAT 17 • vr-zat: 10-12u & 13.30-18u

Zuiderse gerechten: juni 2015

Amuse: Gestoomde oester met zee algen, gedroogde Toscaanse tomaat en tapenade van zwarte olijvenVoorgerecht: Carpaccio van Sint-jacobsvruchten en rundsvlees, sud soleil tomaatjes en Parmezaanse kaasHoofdgerecht: Filet van knorhaan(vis) in olijfolie gefruit, risottto...

September 2015

Soepje van mosseltjes curry, kokosmelk en appelstukjesGratin van witlof en grijze garnalenGefrituurde scholfilet met witlof en sabayon van witbierTongfilets met witte druiven

Oktober 2015

Amuse: Wrap met kruidenkaas en gerookte eendSoepje: Spruitjes soep met gerookt spek en muntHoofdgerecht: Opgevulde konijn-rug harlekijnDessert: Loempia van banaan met chocoladesaus

Feest 2015

Amuse: Risotto met groene kruiden en scampi op toast met gebakken St-jacobsnootVoorgerecht: Op vel gebakken zeebaars met truffel-en puree en kruidentheeHoofdgerecht: Piepkuiken, pistache en ratatouille van wintergroentjes en violette aardappelDessert: Rode vruchten...

Oosters: februari 2016

Amuse: Duo van Nigiri met gamba en maki met komkommer en muntVoorgerecht: vegetarische won-tonsHoofdgerecht: glasnoedels met kokosschuim en tijgergarnalenDessert: Tonkatsu