Amuse: Gestoomde oester met zee algen, gedroogde Toscaanse tomaat en tapenade van zwarte olijvenVoorgerecht: Carpaccio van Sint-jacobsvruchten en rundsvlees, sud soleil tomaatjes en Parmezaanse kaasHoofdgerecht: Filet van knorhaan(vis) in olijfolie gefruit, risottto...
Soepje van mosseltjes curry, kokosmelk en appelstukjesGratin van witlof en grijze garnalenGefrituurde scholfilet met witlof en sabayon van witbierTongfilets met witte druiven
Amuse: Wrap met kruidenkaas en gerookte eendSoepje: Spruitjes soep met gerookt spek en muntHoofdgerecht: Opgevulde konijn-rug harlekijnDessert: Loempia van banaan met chocoladesaus
Amuse: Risotto met groene kruiden en scampi op toast met gebakken St-jacobsnootVoorgerecht: Op vel gebakken zeebaars met truffel-en puree en kruidentheeHoofdgerecht: Piepkuiken, pistache en ratatouille van wintergroentjes en violette aardappelDessert: Rode vruchten...
Amuse: Duo van Nigiri met gamba en maki met komkommer en muntVoorgerecht: vegetarische won-tonsHoofdgerecht: glasnoedels met kokosschuim en tijgergarnalenDessert: Tonkatsu