POELKAPELLE BRUGGESTRAAT 1 • di-zat: 10-12u & 13.30-18u
IEPER TEMPELSTRAAT 17 • vr-zat: 10-12u & 13.30-18u

Grillen/BBQ 2013

Amuse: Gegrilde sprotVoorgerecht: Beenham- groentespies met rucola pestoTussengerecht: Papillot van zalm met groene kruiden en zure roomHoofdgerecht: Op vel gebakken zeebaars met courgette,tomaat en truffelolie (teppanyaki)

Rookset Demeyere 2013

Amuse: Gerookt krielaardappeltje met brie en chorizoVoorgerecht: Warm gerookte zalm op vel met een mousseline van tuinkruidenHoofdgerecht: Pastataartje gevuld met ricotta en spinatie met een soepje van schelpdierenDessert: Crème brûlée op basis van Arabische...

Oktober 2013

Amuse: Gebakken St-jakobsvrucht , haringkaviaar met limoenboterVoorgerecht: Pladijsfilet met schuim van oesterzwam, basilicumolie en grijze garnaaltjesHoofdgerecht: Stoofpotje van everzwijn met sjalottenpureeDessert: Chocoladesabayon met sinaasappelijs

November 2013

Amuse: In de oven gegaarde vijgen met blauwe schimmelkaasVoorgerecht: Tajine van zeeduivel met ui, rozijnen en honigHoofdgerecht: Ovenschotel van kabeljauw, venkel en courgetteDessert: Torengebakje van peer en kastanje

Feest 2013

Amuse: Cappuccino van foie gras en truffelVoorgerecht: Sint-jacobsnoot met kastanjes en citrusvruchtensausTussengerecht: Terrine van kreeft met koriander en pompelmoesHoofdgerecht: Parelhoenfilet met venkel en fysalis