Amuse: Gegrilde sprotVoorgerecht: Beenham- groentespies met rucola pestoTussengerecht: Papillot van zalm met groene kruiden en zure roomHoofdgerecht: Op vel gebakken zeebaars met courgette,tomaat en truffelolie (teppanyaki)
Amuse: Gerookt krielaardappeltje met brie en chorizoVoorgerecht: Warm gerookte zalm op vel met een mousseline van tuinkruidenHoofdgerecht: Pastataartje gevuld met ricotta en spinatie met een soepje van schelpdierenDessert: Crème brûlée op basis van Arabische...
Amuse: Gebakken St-jakobsvrucht , haringkaviaar met limoenboterVoorgerecht: Pladijsfilet met schuim van oesterzwam, basilicumolie en grijze garnaaltjesHoofdgerecht: Stoofpotje van everzwijn met sjalottenpureeDessert: Chocoladesabayon met sinaasappelijs
Amuse: In de oven gegaarde vijgen met blauwe schimmelkaasVoorgerecht: Tajine van zeeduivel met ui, rozijnen en honigHoofdgerecht: Ovenschotel van kabeljauw, venkel en courgetteDessert: Torengebakje van peer en kastanje
Amuse: Cappuccino van foie gras en truffelVoorgerecht: Sint-jacobsnoot met kastanjes en citrusvruchtensausTussengerecht: Terrine van kreeft met koriander en pompelmoesHoofdgerecht: Parelhoenfilet met venkel en fysalis