Amuse: Mousse van rode paprika met komijngeitenkaasVoorgerecht: Gepocheerde kabeljauw met puree van lente ui, tartaar van roma tomaat en tuinkruiden.Hoofdgerecht: Lamskroon met Byzance kruiden ( uit ons gamma van Le monde en tube) en Primeur asperges.Dessert:...
Amuse: LentequicheVoorgerecht: Gebakken Kalfszwezeriken -graanmosterd-AspergesHoofdgerecht: Tajine van Kalfsschenkel-zomergroentjes-Tagliatelli verdiDessert: Door Seys Peter zelf klaargemaakte verse kaasjes met het nieuwe systeem van Lékué. Afgewerkt door...
Amuse: duo van Asperges met zalm, wasabi in filodeegVoorgerecht: Gemarineerde St-jacobsvruchten met zalfje van gerookte palingHoofdgerecht: Kabeljauwhaasje met ansjovis afgewerkt met chorizosausjeDessert: Chocoladerotsjes met nootjes, rozijntjes en...
Amuse: In citroen gemarineerde scampi’s met look en een dipsaus van groene kruidenVoorgerecht: Calzone van geitenkaas, gerookte zalm en pommodori-tomaatjesHoofdgerecht: Op ceder gerookte zalm met gegrilde courgettes en ansjovismayonaiseDessert: Gegrilde nectarines met...
Amuse: Tzaziki (Griekenland)Soep: Spaanse erwtensoep met Seranoham (Spanje)Voorgerecht: Gegrilde sardientjes met tomaquet (Catalonië)Hoofdgerecht: Kruidig lamsgehakt in druivenblad en gegrilde aubergines (Griekenland)Dessert: Tompoes van munt en sinaasappel met...