POELKAPELLE BRUGGESTRAAT 1 • VR-ZA: 9-12u & 13.30-18u
IEPER TEMPELSTRAAT 17 – DI-ZA: 10-12.30u & 13.30-18u

Feest 2017

Feestelijke gerechten

Soep: Soepje van grijze garnalen
Voorgerecht: Buideltje van Ree
Hoofdgerecht: Papillot van tarbot op Italiaanse wijze
Dessert: Gekaramelliseerd rijsttaartje met sinaasappel & gedroogde vruchten

Veggie en gezond 2018

Vegetarisch

Erwtenpuree met sinaasappel, munt en hallumi
Noedelsoepje met tofu en groenten mengeling
Quinoa op Spaanse wijze
Tajine met couscous, kikkererwten en een verscheidenheid van groenten

Veggie maart 2020

Vegetarisch

Komkommer-tomatentaartje met auberginerolletje en puree van witte bonen

Tagliatelle van wortel, prei en courgette met knolseldercrème en een kerriesausje

croque aubergine, cheddar, puree van uien en een spiegeleitje

Gebakken Tonijnplatjes met een parelcouscous en couscous van romanesco, rodebietkoekjes, mayonaise en koriander.

Aardbeientartaar, schuim van vanille, speculaascrumble en gemarineerde champignons in honing.

Oktober 2019 herfst

Herfst

HERFST OP JE BORD

Soep: Broccoli-avocadosoepje
Voorgerecht: Romige pasta-spinazie-geitekaas-geroosterde mix van paddestoelen
Hoofdgerecht: Gratins met roodlof en paddestoelen geserveerd met eend uit het hooi

( zelf gerookt ter plaatse) met herfstgarnituur.