Feest 2017
Feestelijke gerechten
Soep: Soepje van grijze garnalen
Voorgerecht: Buideltje van Ree
Hoofdgerecht: Papillot van tarbot op Italiaanse wijze
Dessert: Gekaramelliseerd rijsttaartje met sinaasappel & gedroogde vruchten
Veggie en gezond 2018
Vegetarisch
Erwtenpuree met sinaasappel, munt en hallumi
Noedelsoepje met tofu en groenten mengeling
Quinoa op Spaanse wijze
Tajine met couscous, kikkererwten en een verscheidenheid van groenten
September 2018
Zomerse gerechten
Amuse: Tzaziki met rode paprikacoulis en rauwe ham
Voorgerecht: Tataki van Tonijn
Hoofdgerecht: Salimbocco van kabeljauw met groentenratatouille
Dessert: Gratin met rode vruchten
Feest 2018
Feestelijke gerechten
Glaasje bubbels van het huis
Amuse: Buideltje van krab en zoete aardappel
Soep: Soepje van venusschelpen en palourdes
Voorgerecht: Gebakken griet met sinaasappelboter, peterseliewortelpuree en kokosmelk
Tussengerecht: Nestjes van kwartel gevuld met foie gras en kastanjes
Hoofdgerecht: Hazenrug met veenbessen
Lentemenu maart 2019
Lente
Amuse: Ceviche van zeeduivel met limoen en avocado
Voorgerecht: Groene asperges met kruidige room en gedroogde ham
Hoofdgerecht: Gemarineerd varkenshaasje/passievrucht en mango en zuiders groentjes
Dessert: Crème van aardbeien met balsamico
Veggie maart 2020
Vegetarisch
Komkommer-tomatentaartje met auberginerolletje en puree van witte bonen
Tagliatelle van wortel, prei en courgette met knolseldercrème en een kerriesausje
croque aubergine, cheddar, puree van uien en een spiegeleitje
Gebakken Tonijnplatjes met een parelcouscous en couscous van romanesco, rodebietkoekjes, mayonaise en koriander.
Aardbeientartaar, schuim van vanille, speculaascrumble en gemarineerde champignons in honing.
Halloween oktober 2018
Halloween
Amuse: Sprankelend hersenvocht met oogballen, vergezeld van griezelpizza
Soep: Soepje van tomaat-pompoen met spinnen van gehakt
Hoofdgerecht: Spiesjes van fazant met pens en herfstcompote uit ons heksendorp
Dessert: Bloody eyeball dessert
September 2019
Herfst
Voorgerecht: Groene asperges met een sausje van krab
Tussengerecht: Carpaccio van licht gebakken kalfsvlees met een couscous van bloemkool en rode bietjes
Hoofdgerecht: Noordzeese visrolletjes met posteleinblaadjes
Dessert: Hartje van limoen met aardbeiensaus
Oktober 2019 herfst
Herfst
HERFST OP JE BORD
Soep: Broccoli-avocadosoepje
Voorgerecht: Romige pasta-spinazie-geitekaas-geroosterde mix van paddestoelen
Hoofdgerecht: Gratins met roodlof en paddestoelen geserveerd met eend uit het hooi
( zelf gerookt ter plaatse) met herfstgarnituur.