POELKAPELLE BRUGGESTRAAT 1 • VR-ZA: 9-12u & 13.30-18u
IEPER TEMPELSTRAAT 17 – DI-ZA: 10-12.30u & 13.30-18u

September 2017

Herfst

Amuse: Tzaziki (Griekenland)
Soep: Spaanse erwtensoep met Seranoham (Spanje)
Voorgerecht: Gegrilde sardientjes met tomaquet (Catalonië)
Hoofdgerecht: Kruidig lamsgehakt in druivenblad en gegrilde aubergines (Griekenland)
Dessert: Tompoes van munt en sinaasappel met abrikozenroom ( België)

Herfstmenu: oktober 2016

Herfst

Amuse: Varkens rillettes op toast met de cook foodprocessor van Kitchenaid!
Voorgerecht: Marmietje van mosseltjes en wijngaardslakken
Tussengerecht: Taartje van zongedroogde tomaten en geitekaas.
Hoofdgerecht: Schartongfilet of wijtingfilet naar keuze met een roomsausje met Noilly prat op Oostendes wijze vergezeld van Duchesse aardappeltjes