POELKAPELLE BRUGGESTRAAT 1 • di-zat: 10-12u & 13.30-18u
IEPER TEMPELSTRAAT 17 • vr-zat: 10-12u & 13.30-18u

Italiaans: november 2016

Italiaans

Amuse: hapje van burrata met crudo ham en een chutney van aubergines
Voorgerecht: Ravioli met gerookte zalm en aardappelvulling en peterseliesausje
Hoofdgerecht: Ravioli met 4 kazenvulling en pesto van rucola
Dessert: Klassieke Tiramisu

Feest 2016

Feestelijke gerechten

Amuse: Lolly van foie gras met chocolade
Voorgerecht: opgevulde inktvis met kingcrab
Hoofdgerecht: Hertenkalffilet met sausje van oude port, wintergroentjes vergezeld van truffelgratin
Dessert: Rum sabayon met mangosorbet en speculaas

Valentijn: februari 2017

Feestelijke gerechten

Amuse: Panna cotta van bloemkool en rivierpaling
Voorgerecht: Gebakken skrei met venusschelpen, chorizo en witte bonencreme
Hoofdgerecht: Licht pikant varkenshaasje met vijgen en honing
Dessert: Frambozen trifle met chocolade chips

Italiaans: april 2017

Italiaans

Amuse: mesjes en asperges met peterselie parmezaan crumble
Voorgerecht: Carpaccio van venkel, culatello en parmezaan
Hoofdgerecht: Kalkoengebraad met groene kruiden risotto
Dessert: Mascarpone mousse met aardbeien en frambozenbier!

September 2017

Herfst

Cappuccino van butternut
Kalfsniertjes met Armagnac en dragon
Thaise mosselen
Raclette met camenbert en appeltjes

Italiaans: oktober 2017

Italiaans

Italiaanse ballekes in tomatensaus
Isabella’s vol au vent met Italiaanse twist
Pompoendessert met notendressing