POELKAPELLE BRUGGESTRAAT 1 • di-zat: 10-12u & 13.30-18u
IEPER TEMPELSTRAAT 17 • vr-zat: 10-12u & 13.30-18u

Valentijn: februari 2015

Feestelijke gerechten

Amuse: Gebakken oester met gekarameliseerd witloof
Voorgerecht: Kreeft cupido en Amor
Hoofdgerecht: Eendenborstfilet met een sausje van peer vergezeld van groentebusseltjes
Dessert: ijsgekoeld chocoladetorentje met vers rood fruit

Paasmenu: maart 2015

Feestelijke gerechten

Voorgerecht: Gestoomde kwarteleitjes met gerookte zalm en lentespinazie
Tussengerecht: Ovenschotel van hondshaai, oud Brugge en gegrilde ham
Hoofdgerecht: Paaslam Yakitori
Dessert: Torentje van vanillesabayon met framboos en roos

Oktober 2015

Herfst

Amuse: Wrap met kruidenkaas en gerookte eend
Soepje: Spruitjes soep met gerookt spek en munt
Hoofdgerecht: Opgevulde konijn-rug harlekijn
Dessert: Loempia van banaan met chocoladesaus

Oosters: februari 2016

Oosters

Amuse: Duo van Nigiri met gamba en maki met komkommer en munt
Voorgerecht: vegetarische won-tons
Hoofdgerecht: glasnoedels met kokosschuim en tijgergarnalen
Dessert: Tonkatsu

April 2016

Lente

Amuse: Lentequiche
Voorgerecht: Gebakken Kalfszwezeriken -graanmosterd-Asperges
Hoofdgerecht: Tajine van Kalfsschenkel-zomergroentjes-Tagliatelli verdi
Dessert: Door Seys Peter zelf klaargemaakte verse kaasjes  met het nieuwe systeem van Lékué. Afgewerkt door onze chef met een lekkere chutney