Brioche van grijze garnalen en groene aspergesZeeuwse oester met zuurdesem en frisse komkommerCannelloni van zeebaars met papaja en zalmeitjesWrap met gerookte zalm en kingkrab saladeGerookte forel met vinaigrette van rode biet en zure room
Amuse: Tzaziki met rode paprikacoulis en rauwe hamVoorgerecht: Tataki van TonijnHoofdgerecht: Salimbocco van kabeljauw met groentenratatouilleDessert: Gratin met rode vruchten
Glaasje bubbels van het huis Amuse: Buideltje van krab en zoete aardappelSoep: Soepje van venusschelpen en palourdesVoorgerecht: Gebakken griet met sinaasappelboter, peterseliewortelpuree en kokosmelkTussengerecht: Nestjes van kwartel gevuld met foie gras en...
Amuse: Ceviche van zeeduivel met limoen en avocadoVoorgerecht: Groene asperges met kruidige room en gedroogde hamHoofdgerecht: Gemarineerd varkenshaasje/passievrucht en mango en zuiders groentjesDessert: Crème van aardbeien met balsamico
Komkommer-tomatentaartje met auberginerolletje en puree van witte bonen Tagliatelle van wortel, prei en courgette met knolseldercrème en een kerriesausje croque aubergine, cheddar, puree van uien en een spiegeleitje Gebakken Tonijnplatjes met een parelcouscous en...