Gegrilde oester met truffelroomCarpaccio van peer in rode wijn met gerookte foie gras en truffelRilettes van zalm, krab en limoenChutney van Ananas met gerookte eend, radicco en rode bietTournedos van vis en lasagne met een infusie van groene kruiden
Soep: Soepje van grijze garnalenVoorgerecht: Buideltje van ReeHoofdgerecht: Papillot van tarbot op Italiaanse wijzeDessert: Gekaramelliseerd rijsttaartje met sinaasappel & gedroogde vruchten
Erwtenpuree met sinaasappel, munt en hallumiNoedelsoepje met tofu en groenten mengelingQuinoa op Spaanse wijzeTajine met couscous, kikkererwten en een verscheidenheid van groenten
Asperges en proscuitto in brickdeegSoepje van groene asperges met pesto van rucolaAspergerollade met beenham, komkommer op smaak gebracht met notendressingRisotto met in panco gebakken asperges en lentevis
Warme gerookte forel op een lente slaatjePapillot van Noordzeevis op de grillGegratineerde schelvis op Oostendse wijzeKarnemelkstovers met gebakken kabeljauw en grijze garnalen