POELKAPELLE BRUGGESTRAAT 1 • di-zat: 10-12u & 13.30-18u
IEPER TEMPELSTRAAT 17 • vr-zat: 10-12u & 13.30-18u

Herfstmenu: oktober 2016

Amuse: Varkens rillettes op toast met de cook foodprocessor van Kitchenaid!Voorgerecht: Marmietje van mosseltjes en wijngaardslakkenTussengerecht: Taartje van zongedroogde tomaten en geitekaas.Hoofdgerecht: Schartongfilet of wijtingfilet naar keuze met een roomsausje...

Italiaans: november 2016

Amuse: hapje van burrata met crudo ham en een chutney van auberginesVoorgerecht: Ravioli met gerookte zalm en aardappelvulling en peterseliesausjeHoofdgerecht: Ravioli met 4 kazenvulling en pesto van rucolaDessert: Klassieke Tiramisu

Feest 2016

Amuse: Lolly van foie gras met chocoladeVoorgerecht: opgevulde inktvis met kingcrabHoofdgerecht: Hertenkalffilet met sausje van oude port, wintergroentjes vergezeld van truffelgratinDessert: Rum sabayon met mangosorbet en speculaas

Valentijn: februari 2017

Amuse: Panna cotta van bloemkool en rivierpalingVoorgerecht: Gebakken skrei met venusschelpen, chorizo en witte bonencremeHoofdgerecht: Licht pikant varkenshaasje met vijgen en honingDessert: Frambozen trifle met chocolade chips

Italiaans: april 2017

Amuse: mesjes en asperges met peterselie parmezaan crumbleVoorgerecht: Carpaccio van venkel, culatello en parmezaanHoofdgerecht: Kalkoengebraad met groene kruiden risottoDessert: Mascarpone mousse met aardbeien en frambozenbier!