Amuse: Varkens rillettes op toast met de cook foodprocessor van Kitchenaid!Voorgerecht: Marmietje van mosseltjes en wijngaardslakkenTussengerecht: Taartje van zongedroogde tomaten en geitekaas.Hoofdgerecht: Schartongfilet of wijtingfilet naar keuze met een roomsausje...
Amuse: hapje van burrata met crudo ham en een chutney van auberginesVoorgerecht: Ravioli met gerookte zalm en aardappelvulling en peterseliesausjeHoofdgerecht: Ravioli met 4 kazenvulling en pesto van rucolaDessert: Klassieke Tiramisu
Amuse: Lolly van foie gras met chocoladeVoorgerecht: opgevulde inktvis met kingcrabHoofdgerecht: Hertenkalffilet met sausje van oude port, wintergroentjes vergezeld van truffelgratinDessert: Rum sabayon met mangosorbet en speculaas
Amuse: Panna cotta van bloemkool en rivierpalingVoorgerecht: Gebakken skrei met venusschelpen, chorizo en witte bonencremeHoofdgerecht: Licht pikant varkenshaasje met vijgen en honingDessert: Frambozen trifle met chocolade chips
Amuse: mesjes en asperges met peterselie parmezaan crumbleVoorgerecht: Carpaccio van venkel, culatello en parmezaanHoofdgerecht: Kalkoengebraad met groene kruiden risottoDessert: Mascarpone mousse met aardbeien en frambozenbier!