Amuse: Sprankelend hersenvocht met oogballen, vergezeld van griezelpizzaSoep: Soepje van tomaat-pompoen met spinnen van gehaktHoofdgerecht: Spiesjes van fazant met pens en herfstcompote uit ons heksendorpDessert: Bloody eyeball dessert
Voorgerecht: Groene asperges met een sausje van krabTussengerecht: Carpaccio van licht gebakken kalfsvlees met een couscous van bloemkool en rode bietjesHoofdgerecht: Noordzeese visrolletjes met posteleinblaadjesDessert: Hartje van limoen met aardbeiensaus
HERFST OP JE BORD Soep: Broccoli-avocadosoepjeVoorgerecht: Romige pasta-spinazie-geitekaas-geroosterde mix van paddestoelenHoofdgerecht: Gratins met roodlof en paddestoelen geserveerd met eend uit het hooi ( zelf gerookt ter plaatse) met...
Amuse: Oester-amuse met paddestoelenVoorgerecht: Gerookte ganzenlever met een ratatouille van fruitTussengerecht: Terrine van kreeft met koriander en pompelmoesHoofdgerecht: Everzwijnkroon met een jus van truffel in wintergroentjes en seizoenaardappels