POELKAPELLE BRUGGESTRAAT 1 • di-zat: 10-12u & 13.30-18u
IEPER TEMPELSTRAAT 17 • vr-zat: 10-12u & 13.30-18u

Feest 2017

Feestelijke gerechten

Soep: Soepje van grijze garnalen
Voorgerecht: Buideltje van Ree
Hoofdgerecht: Papillot van tarbot op Italiaanse wijze
Dessert: Gekaramelliseerd rijsttaartje met sinaasappel & gedroogde vruchten

September 2018

Zomerse gerechten

Amuse: Tzaziki met rode paprikacoulis en rauwe ham
Voorgerecht: Tataki van Tonijn
Hoofdgerecht: Salimbocco van kabeljauw met groentenratatouille
Dessert: Gratin met rode vruchten

Feest 2018

Feestelijke gerechten

Glaasje bubbels van het huis

Amuse: Buideltje van krab en zoete aardappel
Soep: Soepje van venusschelpen en palourdes
Voorgerecht: Gebakken griet met sinaasappelboter, peterseliewortelpuree en kokosmelk
Tussengerecht: Nestjes van kwartel gevuld met foie gras en kastanjes
Hoofdgerecht: Hazenrug met veenbessen

Veggie maart 2020

Vegetarisch

Komkommer-tomatentaartje met auberginerolletje en puree van witte bonen

Tagliatelle van wortel, prei en courgette met knolseldercrème en een kerriesausje

croque aubergine, cheddar, puree van uien en een spiegeleitje

Gebakken Tonijnplatjes met een parelcouscous en couscous van romanesco, rodebietkoekjes, mayonaise en koriander.

Aardbeientartaar, schuim van vanille, speculaascrumble en gemarineerde champignons in honing.

Oktober 2019 herfst

Herfst

HERFST OP JE BORD

Soep: Broccoli-avocadosoepje
Voorgerecht: Romige pasta-spinazie-geitekaas-geroosterde mix van paddestoelen
Hoofdgerecht: Gratins met roodlof en paddestoelen geserveerd met eend uit het hooi

( zelf gerookt ter plaatse) met herfstgarnituur.