POELKAPELLE BRUGGESTRAAT 1 • di-zat: 10-12u & 13.30-18u
IEPER TEMPELSTRAAT 17 • vr-zat: 10-12u & 13.30-18u

Grillen/BBQ 2013

Zomerse gerechten

Amuse: Gegrilde sprot
Voorgerecht: Beenham- groentespies met rucola pesto
Tussengerecht: Papillot van zalm met groene kruiden en zure room
Hoofdgerecht: Op vel gebakken zeebaars met courgette,tomaat en truffelolie (teppanyaki)

November 2013

Herfst

Amuse: In de oven gegaarde vijgen met blauwe schimmelkaas
Voorgerecht: Tajine van zeeduivel met ui, rozijnen en honig
Hoofdgerecht: Ovenschotel van kabeljauw, venkel en courgette
Dessert: Torengebakje van peer en kastanje

Feest 2013

Feestelijke gerechten

Amuse: Cappuccino van foie gras en truffel
Voorgerecht: Sint-jacobsnoot met kastanjes en citrusvruchtensaus
Tussengerecht: Terrine van kreeft met koriander en pompelmoes
Hoofdgerecht: Parelhoenfilet met venkel en fysalis

Valentijn: februari 2014

Feestelijke gerechten

Amuse: Champignon gevuld met kaas en gerookte ham
Voorgerecht: Ragout van Petit gris, peterseliesausje en korstjes
Hoofdgerecht: Waterzooi van roodbaarshaasje met knol-en groene selder
Dessert: Clementine in beaujolaissiroop, yoghurt bavarois en brickfantasie

September 2014

Herfst

Amuse: Scampisurprise met zwarte pens
Voorgerecht: Sint-jakobsnoot met bloemkoolmousse
Hoofdgerecht: Eendenbrazade met een sausje van pompelmoes en waterkers
Dessert: Lasagne van peperkoek en mango

November 2014

Herfst

Amuse: Ansjovisstokjes
Voorgerecht: Met scampi’s gevulde zeetongfilet met champagnesabayon.
Tussengerecht: Mousse van fazant en wilde eend met rode-wijngelei.
Dessert: Gratin van appel met Calvados.